Riolering

Wij vernieuwen uw riolering, brengen een gescheiden stelsel aan en plaatsen septische putten en regenwaterputten in PE of beton. We plaatsen voor u ook meteen de voorgeschreven infiltratiebekken. Aan het eind van de werken maken we een vernieuwd plan en ontvangt u een dossier met foto’s. Hebt u geen straataansluiting of ligt uw woning nogal afgelegen? Geen enkel probleem, dan installeren wij een IBA/waterzuiveringsstation.

Riolering

Gescheiden stelsel

In Vlaanderen is een gescheiden stelsel vaak verplicht. Het afvalwater moet dan gescheiden worden van het regenwater. Met onze kennis van zaken zijn we dan ook de ideale partner om een gescheiden stelsel te plaatsen en de volledige aanleg van A tot Z voor u te regelen.

Jarenlange expertise

We komen bij u langs om de beste oplossing voor uw situatie te bepalen. We hebben veel ervaring met uitdagende projecten en bij onze werken combineren we een innovatieve spirit met respect voor het milieu. Van kleine rioleringen tot complexe, grootschalige projecten: we zorgen voor een perfect resultaat.

Contacteer ons om een offerte aan te vragen en wij komen graag eens langs om jouw project te bespreken.

Offerte aanvragen