Bouwmeester De Clercq uit Oost-Vlaanderen realiseert uw renovatiedroom.
Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruime waaier aan renovatiewerken. We werken voor particulieren, bedrijven en in onderaanneming.

Geschiedenis

Peter De Clercq startte als aannemer in 1979 en specialiseerde zich in unieke renovatietechnieken, moeilijke afbraakwerken en het plaatsen van stalen liggers op moeilijk bereikbare plaatsen. Als zoon van kunstenaar Hugo De Clercq kreeg Peter van thuis uit een gevoel voor esthetiek mee dat hem inspireerde om zich te verdiepen in de restauratie van oude gebouwen.

In zijn beginjaren werkte Peter vooral in het Gentse, later nam hij ook projecten aan in Brussel, Antwerpen en verder tot zelfs in Parijs waar hij jaren gewerkt heeft oa voor Dirk Bikkembergs.

Door zijn passie voor renovatie heeft hij door de jaren heen prachtige kansen gekregen om unieke projecten te realiseren.

Ook Peter zijn zoon, Victor De Clercq kreeg de restauratiemicrobe te pakken en hij stapte in 2007 mee in de zaak. Het bedrijf groeide gestaag en einde 2011 werd beslist om onder de naam Bouwmeester De Clercq de zaken nog verder uit te bouwen.

Werkwijze

Bouwmeester De Clercq maakt er een erezaak van om de werken op een vlotte, propere en correcte manier uit te voeren en af te werken. Wij hebben daarbij aandacht voor:

  • Duidelijke en overzichtelijke planning
  • Correcte timing met mogelijkheid tot inplannen op zeer korte termijn
  • Aandacht voor veiligheid
  • Propere werf
  • De juiste specialisten voor het juiste werk
  • Behoud van authenticiteit door het gebruik van oude materialen