Betonreparaties

Het is belangrijk om uw gevels op tijd te laten hervoegen en herslijpen. Want een gevel krijgt het hard te verduren door de weersomstandigheden, uitlaatgassen en andere schadelijke invloeden. Door uw gevels te laten hervoegen vermijdt u dat uw gevels schade oplopen en dat er vocht binnendringt.

Betonreparaties

Brede waaier aan voegwerken

Ons team gespecialiseerd in voegwerken kan voor u oude schouwen, ezelsruggen, muizentanden, zwaluwstaarten, enz. volledig hermetsen in de oorspronkelijke staat en door gebruik te maken van authentieke materialen. We kunnen ook oude dorpels vernieuwen door ze volledig na te maken volgens de klassieke methodes en moulures en met de juiste waterdichte folies.

Kies voor een echte expert

Voegwerk is een delicate klus. Dankzij onze expertise kunnen wij dan ook een perfect resultaat garanderen: een gevel die jarenlang gezond blijft en er ook zo uitziet. Eerst worden uw gevels mooi uitgeslijpt en uw oude voegen gereinigd om dan vervolgens de nieuwe voegen aan te brengen. Uiteraard ruimen wij ook alles proper op, zodat u zelf niets hoeft te doen. Het resultaat is een gevel die weer straalt. 

Contacteer ons om een offerte aan te vragen en wij komen graag eens langs om jouw project te bespreken.

Offerte aanvragen