Dankzij ons uniek machinepark en onze uitgebreide expertise zijn wij de ideale partner voor al uw ontmantelingswerken. We ontmantelen gebouwen (binnen en buiten) en hebben een ruime ervaring met priv├ęgebouwen, winkelgebouwen, geklasseerde gebouwen,... Onze ervaren vakmannen weten perfect wat ze moeten doen om uw bouwproject te realiseren.

Ontmantelingswerken

Strippen en ontmantelen

U wil graag uw gebouw volledig laten afbreken of grondig renoveren? Wij kunnen voor u kabels, vloeren, sanitair,... verwijderen en doen dit met de grootste precisie. Aangezien er na de afbraakwerken vaak opnieuw zal gebouwd worden, is het belangrijk om de volgende fase meteen voor te bereiden en de bouwsite klaar te maken voor de nieuwe constructie. 

Grondige voorbereiding

Voor we aan de afbraakwerken beginnen, bereiden we alles tot in de puntjes voor. Een propere werf is voor ons van essentieel belang en we schermen alles perfect af: we zetten platen op het gazon, dekken de vloeren af, enz. om elke vorm van schade te vermijden. Ook een goede communicatie met de buurt is voor ons erg belangrijk.

Contacteer ons voor een afspraak